Hasta Görüş-Öneri ve Şikayetlerine Yönelik Bilgilendirme
05 Şubat 2022

Hasta/ hasta yakınlarının görüş ,öneri ve şikayetlere yönelik bilmeniz gerekenler:

-Hasta ve hasta yakınları; kendilerine sunulan hizmetler, hizmet süreçlerinde karşılaştıkları sorunlar ya da hastane ve personel ile ilgili görüş, öneri ,teşekkür ve şikayetlerini iletebilecekleri  poliklinik katında hasta hakları birimine ve tüm katlarda bulunan dilek öneri kutuları aracılığı ile iletebilirler.

-O Görüş,öneri ve şikayetlerini,

-Ne şekilde ; Hasta hakları birimine başvurarak veya tüm katlarda bulunan dilek-öneri kutularına ilgili form doldurularak.

-Kimler;Hasta /hasta yakını

-Hangi birimler aracılığıyla ya da hangi araçları kullanarak ;  Hasta hakları birimi aracılığı ile dilek şikayet kutuları,wep sitesi  dilek öneri /şikayet butonu araçlarını kullanarak da  görüş öneri ve şikayetlerinizi yönetime iletebilirsiniz.

-Kişisel verilerinizi bildirmeniz durumunda (tlf,mail adresi gibi )size mutlaka dönüş yapılacaktır.)